Нови модели професионални водоструйки в Super Class

Нови модели професионални водоструйки в Super Class

05.09.2023

С общо дванадесет нови продукта Kärcher обновява гамата си от уреди за почистване със студена вода под високо налягане в сегмента на супер класа. С HD 9/20-4 S, HD 10/21-4 S, HD 10/25-4 S и HD 13/18-4 S има четири различни продуктови класа, всеки от които се предлага в три различни опции за конфигурация. Новите мощни машини за професионални потребители са много ергономични. Благодарение на ротационните дюзи с функция Vibrasoft, вибрациите са намалени с до 30 процента в моделите "Plus", което прави особено дългите работни дейности по-удобни.

 

 

В зависимост от версията, новите модели постигат дебит от 900 до 1300 литра на час, както и работно налягане от 250 бара и следователно са подходящи за отстраняване на силни замърсявания, включително в селскостопанския сектор или в строителната индустрия. Здравите помпи с бутала с керамично покритие и цилиндрови глави, изработени от месинг, както и двигатели с въздушно/водно охлаждане, осигуряват дълъг живот на машините, дори при големи натоварвания.

 

С помощта на пистолета за високо налягане Easy!Force, който използва силата на отката на струята под високо налягане и по този начин намалява силата на задържане за потребителите до нула. По този начин е възможно да работите дълго време без да се натрупва умора. С функцията за серво управление потребителите могат удобно да регулират обема на водата и налягането на спусъка на пистолета. Ротационните дюзи с функция Vibrasoft също гарантират, че вибрациите са намалени и ръцете са добре снабдени с кръв - това улеснява потребителите да работят за продължителни периоди. Моделите SXA имат и автоматична макара за маркуч, която улеснява навиването и развиването на маркуча, също и под налягане.

 

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ ВОДОСТРУЙКИ


Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2024