Подопoчистващите машини - програмирани за блясък

Подопoчистващите машини - програмирани за блясък

16.10.2023

Професионалните подопочистващи машини на KARCHER са разделени на две основни групи – за почистване на твърди подови настилки и за почистване на текстилни повърхности.  Те са незаменими работни уреди за професионалните фирми за почистване. Намират приложение в почти всички сфери на икономиката – промишлеността, строителството, автомобилната индустрия; туризма, образованието, медицината – навсякъде, където има нужда от висока хигиена на подовете – в обществените сгради, складовете, офисите или учебните помещения.

Отличителна особеност на подопочистващите машини на KARCHER е високото качество на почистване,  издръжливостта,  лесното управление и естетическия дизайн.

Използването на почистващите препарати KARCHER повишава ефективността им и спомага почистването да се извършва по-лесно, по-бързо и удобно. KARCHER по перфектен начин съчетава  уредите, принадлежностите към тях и почистващите препарати в многофункционална система,  ефектът от която е отличното качество на почистване при минимален разход на консумативи, оптимална защита на почистващите уреди и на почистваната повърхност.

Както и при останалите уреди KARCHER специално внимание се обръща и на възможността за по-висока екологичност при почистването чрез използване на несилно агресивни и некиселинни почистващи препарати, разработване на нови литиево-йонни батерии за подопочистващите автомати и др.

 


Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2024