Перфектно почистване на стъкла и прозорци с новите стъклочистачки на KARCHER

Перфектно почистване на стъкла и прозорци с новите стъклочистачки на KARCHER

30.04.2024

С новите акумулаторни стъклочистачки на KARCHER почистването на прозорци и гладки повърхности като огледала и керамични плочки става още по - бързо и качествено. Почистване без оставяне на следи и непочистени участъци. Благодарение на функцията "изсмукване" и лесното боравене с уреда почистването на прозорци е значително по - леко и около 3 пъти по - бързо, отколкото по традиционния начин. Новите стъклочистачки са с около 10% по - малки размери от своите предшественици - това осигурява по - голяма лекота при работа и по - висока ефективност от почистването.

 

 

 

 

Как се извършва самото почистване:

 

1) Напръскайте почистваната повърхност с почистващ препарат от пулверизатора.

 

 

2) Разтрийте препарата с микрофибърната кърпа на пулверизатора.

 

 

3) Изсмучете разтворената мръсотия по повърхността с гумения накрайник на акумулаторния уред.

 

 

4) Изхвърлете събраната мръсотия от резервоара на уреда.

 

При необходимост от почистване на прозорци с по - голяма височина стъклочистачката може да бъде дооборудвана с удължителен комплект.

 

 

В зависимост от големината на акумулаторната батерия с едно зареждане могат да се почистват от 60 до 100 m2 прозорци. Времето за работа с едно зареждане на батерията варира от 20 до 35 минути в зависимост от модела на стъклочистачката. При износване микрофибърната кърпа и силиконовото перо на уреда могат да се заменят с нови.

 

За правилния Ви избор разгледайте техническите характеристики на стъклочистачките. При нужда от консултация не се колебайте да ни позвъните на тел. 052 / 696 680, 696 690.

 

СТЪКЛОЧИСТАЧКИ

 


Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2024