Парочистачките KARCHER - перфектно почистване без химия

Парочистачките KARCHER - перфектно почистване без химия

16.10.2023

Серията парочистачки на KARCHER почистват екологично и без никакви химични препарати всякакъв вид повърхности, като разграждат биологично мръсотията и унищожават домашните бактерии. Мощната пара и многобройните принадлежности осигуряват качествено хигиенизиране на всякакъв вид подови настилки, арматури, кухненски плочки, аспиратори, грилове, скари и е незаменим помощник в банята и кухнята. Реномираната Щутгарска лаборатория Enders за медицинска диагностика потвърждава, че парочистачките KARCHER отстраняват 99.9% от всички домашни бактерии от твърди подове – напълно без химия, само с пара, благодарение на високата температура до 155 С. Парочистачките KARCHER са незаменимо средство в борбата срещу варовитите отлагания в банята – кранове, мивки, вани, тоалетни чинии. Край на уморителното търкане и стъргане! Високоефективните парочистачки на KARCHER позволяват бързо и лесно почистване и гарантират перфектната чистота и свежест в цялото жилище.

KARCHER класифицира домашните парочистачки в класове от  SC 1  до  SC 5:

SC 1 – най-компактната. Удобна и непосредствено приложима.

SC 2 – най-подходящата за начинаещи.

SC 3 – най-бързата. С най-кратко време на загряване.

SC 4 – най-удобната. Със снемащ се резервоар.

SC 5 – най-мощната. Благодарение на функцията VapoHydro може да бъде добавена гореща вода – за отмиване на замърсяването.

Към моделите от сериите SC 4 и SC 5 може да бъде добавен комплект за гладене. Постоянното парно налягане улеснява гладенето и спестява до 50% от необходимото време за гладене, даже и на дебели тъкани.

 

      

 

      

 

      

 

 

Лесен за употреба, удобен и спестяващ време – това е парния екстрактор на KARCHER SC 7. Комбинацията 3 в 1 съчетава 3 уреда – парочистачка, прахосмукачка с воден филтър и водосмукачка. Осигурява перфектно почистване на пода само с един работен ход – прахосмучене, измиване с пара и подсушаване.

Основни предимства:

• само 5 мин. време за нагряване;

• алуминиев резервоар за пара;

• непрекъсната работа чрез дву-резервоарната система;

• многостепенна филтърна система – воден филтър, филтър за груба мръсотия, филтър за пяна, HEPA филтър.

 

sv7-4-600x600.jpg

 

ПАРОЧИСТАЧКИ


Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2023