Водоструйните машини на KARCHER - ненадминати и многофункционални

Водоструйните машини на KARCHER - ненадминати и многофункционални

17.06.2024

KARCHER е изобретателят на водоструйката – през 1950 г. От тогава KARCHER непрекъснато оптимизира принципа на почистване с високо налягане:

• по-голяма мощност – при по-малък разход;

• по-дълъг срок на експлоатация – при по-кратко врме за почистване.

Висококачествените, мощни и удобни за работа машини за няколко секунди разтварят дори и най-упоритите замърсявания и отлагания. При това ръцете остават винаги чисти.

Ефектът от почистване с водоструйна машина е комбинация от налягането на водата и нейния дебит. Доброто съчетаване на тези два фактора определят степентта и времето за почистване. С оглед на различните изисквания към почистването KARCHER подрежда своите уреди по определени класове.

 

БИТОВИ ВОДОСТРУЙКИ

Битовите водоструйки на KARCHER са предназначени за почистване в дома и градината. Разделени са в класове  от К 2 до К 7, в зависимост от налягането, дебита и мощността си. Водоструйките спестяват до 3100 литра вода на час при почистване в сравнение с воден маркуч. Водоструйките от клас  К 2 – К 7 могат да работят и с вода за непитейни нужди – например засмукване от варел, бидон и др. По този начин се спестява използването на скъпа питейна вода и отпада необходимостта от водопровод при работа.

За да изберете правилно Вашият модел водоструйка се ръководете от техническите параметри на помпата, мощността на двигателя и набора от аксесоари към съответния уред.

 

K_5_Compact_stowage_app_2-77586-300DPI.jpg

 

И запомнете!

По мощна водоструйка = по-качествено почистване = по-кратко време за почистване = по-малко разходи за ток и вода = повече спестено време, което можете да използвате за отдих и почивка.

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ ВОДОСТРУЙКИ И ПАРОСТРУЙКИ

 

Тези уреди са предназначени за почистване в индустрията. Професионалните водоструйки и пароструйки на KARCHER се отличават с високо качество на почистване, отлични технически характеристики и висока надеждност. KARCHER разделя този тип машини на три класа – компактен, среден и суперклас. Всички те са задвижвани с ел. двигател. Допълнително класифицирани са уредите с двигател с вътрешно горене, стационарните и специалните.

Изборът на подходящ модел зависи в най-голяма степен от вида на замърсяването, времето за почистване, продължителността на използване на уреда, средата, в която той ще работи и специфични изисквания като наличие на ток и вода, отдалеченост на уреда от мястото на захранване, използване на един или повече поста за почистване и др. За избора Ви на най-подходящ модел е желателно да се консултирате с професионалисти в бранша – като нас. Обадете ни се или ни пишете - ние ще Ви консултираме безплатно и ще Ви изпратим оферта.

 

HD_comp_app_sl_ant_5-58158-300DPI.jpg

 

АКСЕСОАРИ И ПРЕПАРАТИ

 

Оригиналните принадлежности и почистващите препарати KARCHER разширяват областта на използване на водоструйките. За да отговори на изискванията на клиентите си KARCHER постоянно усъвършенства своето оборудване. Резултатите са иновативни продукти, които подпомагат потребителя при неговите ежедневни задачи по почистването.

 

HDS_truck_app_ant_10-58340-300DPI.jpg

 

Водоструйни машини


Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2024