Online - поръчка

ОNLINE ПОРЪЧКА


Всички модели машини в нашата страница, които са с посочени продажни цени, можете да закупите online. При online поръчка получавате 5% отстъпка от стойността на закупените модели. Можете да поръчате online до 10 броя от всеки модел. С една заявка можете да поръчате различни модели машини от предлаганите в сайта, както и препарати към тях. 

Как да поръчате ?


1. Разгледайте нашия каталог.
2. Изберете желания продукт и кликнете на бутон „КУПИ ОНЛАЙН”. 
3. Ще се отвори прозорец с наименование "КОШНИЦА", в който ще бъде посочен избрания от Вас продукт с изчислена отстъпка от 5%, с изключение на случаите в които продукта е на промоция.
4. Ако желаете да добавите още продукти, кликнете върху бутона „КЪМ МАГАЗИНА”. Горе вдясно на страницата ще се появи Вашата количка с вече избрания продукт. Продължете да разглеждате каталога и при желание добавете още продукти.
5. За да финализирате избора на продукти кликнете на бутон „КОШНИЦА”.
6. Отново ще се зареди прозореца с наименование "КОШНИЦА". 
7. Кликнете върху бутона "ПРОДЪЛЖИ".

8. Ще се зареди прозорец, в който ще трябва да изберете дали да си направите регистрация или да продължите без такава.

  • ако изберете "ВХОД КЛИЕНТИ", ще трябва да въведете Вашите потребителско име и парола или да си генерирате такива.
  • ако изберете да не се регистрирате натиснете бутона "ПРОДЪЛЖИ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ".

9. Независимо от избрания от Вас вид на поръчка, следва попълване на данни за доставка. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура попълнете данни на юридическото лице.

10. Натиснете бутона "ПРЕГЛЕД И ПЛАЩАНЕ". Сравнете попълнените данни и проверете за грешки. Определете метода на плащане и маркирайте, че сте съгласни с условията на поръчката.

11. Натиснете бутона "ИЗПРАТИ ПОРЪЧКАТА".

Заявката Ви е изпратена. Ще се свържем допълнително с Вас за потвърждение на поръчката, както и за уточнение на сумата за доставката! 

Каква е цената на доставката ?


Цената на доставката зависи от града, в който желаете да бъдат доставени поръчаните от вас продукти. Затова тя не се вижда в online поръчката Ви, а се начислява отделно. Ако желаете да попитате за цена на доставка за определен град, свържете се с нас на тел: 052 / 696 690 или по e-mail: varna@karclean.bg 

ВСИЧКИ ONLINE ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 100.00 ЛЕВА С ВКЛЮЧЕН ДДС СА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА КЛИЕНТА, НЕЗАВИСИМО ОТ НАСЕЛЕНОТО МЯСТО В СТРАНАТА.

Какъв е срока на доставката ?

Доставката се извършва чрез куриерска служба СПИДИ. Срока за доставяне до клиентите е 2 работни дни. По изключение за малките населени места или по - отдалечените такива срока може да бъде и малко по - дълъг.

Ако поръчания модел машина не е наличен в нашия склад срока на доставка е до 5 работни дни.

Какъв е методът на плащане ?


Можете да платите чрез наложен платеж или чрез банков превод. След получаване на Вашата поръчка ще се свържем с Вас за уточняване на метода на плащане. 

online_shopping.jpg

Изработка Дот Медиа© karclean.bg 1998-2024